apokalipsa

 

Ako analiziramo svijetsku aktualnu situaciju onda se prvenstveno nameće zaključak da je cijeli svijet pred jednom misterioznom budućnošću i jedino što je izvjesno da je pred nama period burnih previranja i bolnog čišćenja kako bi bili dostojni drugog dolaska Gospodinova. Cijelu povijest čovječanstva pratile su podjele u raznim formama sa nesagledivim tragičnim posljedicama po čovjeka. Od pada naših praroditelja u grijeh pa sve do danas čovječanstvo se nalazi moglo bi se reći u ropstvu zbog grijeha koji je konstanta i koji se umnaža i poprima zastrašujuće razmjere i monstruozne forme i nikad u povijesti nije bilo takvih izopačenosti kao što ima danas u ovo naše vrijeme. Bog je kroz povijest slao proroke kako bi pozvao na pomirenje i život u skladu sa Božjim Zakonom. Kako je većina od njih prošla dobro nam je poznato. Potom u neizmjernoj ljubavi prema čovjeku poslao je Svoga Sina koji je položio Svoj život za sve nas i Svojom smrću na križu svima nama otvorio put u Očev Dom. Otkupljeni smo Krvlju Kristovom i sa objavom djela Božanskog milosrđa Sv. Faustini počelo je završno razdoblje djela otkupljenja cjelokupnog čovječanstva. Svetica u svom dnevniku opisuje, kad se po prvi put izložila slika Milosrdnog Isusa 1933.g.  u jubilejskoj godini 1900 g. od Otkupiteljeve muke, da je tad shvatila da je djelo otkupljenja povezano sa djelom Božanskog milosrđa.

 Od studenog 2010. Gospodin nam po zadnjem proroku posljednjih vremena Mariji od Božanskog milosrđa šalje poruke kako bi se pripremili za Njegov Drugi dolazak. To su poruke Upozorenja pred Drugi Isusov dolazak po kojima nas Gospodin priprema za sve ono što se ima desiti u jako skoroj budućnosti i bez ove pripreme najveći broj stanovnika naše planete nebi se mogao spasiti. Čin Božanskog milosrđa u formi UPOZORENJA tijekom kojeg će sve osobe starije od sedam godina doći na mini sud pred Gospodina i gledati na svoj protekli život Božjim Očima uz potpunu spoznaju osobnog grijeha koji su počinili, omogućit će svima koji to budu htijeli da se pomire sa Bogom iskreno se kajući i prihvaćajući Isusa Krista za svoga Spasitelja.

Gospodin je rekao Mariji od Božanskog milosrđa da će proživjeti najveći pogrom od svih proroka u povijesti i da će je napadati i pljuvati i nevjernici i vjernici. Ove Gospodinove riječi se potvrđuju jer smo svjedoci u posljednje vrijeme i kod nas kako su mnogi angažirani laici, svećenici pa i biskupi javno osudili poruke negirajući njihovu autentičnost, proglašavajući da su od sotone, šireći i prenoseći laži da Marija zarađuje ogromne novce prodajom Knjige Istine koju sačinjavaju poruke koje dobiva. Zajedničko svim ovim kritičarima da su površni i zlonamjerni u svojim kvazi opservacijama. Nitko od kritičara pa ni uvaženi naš biskup dubrovački Mate Uzinić uopće ne ulazi u sadržaj poruka niti ih analiziraju u odnosu na Sveto Pismo i Otkrivenje Sv. Ivana jer su poruke vezane za zadnja vremena i Apokalipsu.  Nitko od njih se ne osvrće niti ima duhovne inteligencije da uočava znakove vremena o kojima Gospodin govori u Svetom Pismu i u kojem imamo odgovor na sve naše konkretne životne situacije.

Kad su Apostole izveli pred Vijeće da im sude zato što su učili u Ime Kristovo našao se jedan mudar farizej Gamalijel koji se obratio Vijeću rekavši: „I sad evo kanite se, velim vam, tih ljudi i otpustite ih. Jer ako je taj naum ili to djelo od ljudi, propast će, ako li je pak od Boga, nećete ga moći uništiti – da se i s Bogom u ratu ne nađete“. Kako je Knjiga Istine i poruke koje dobiva Marija od Božanskog milosrđa Božje djelo svi oni koji po tom djelu pljuju, osuđuju i šire laži nalaze se u ratu s Bogom a da toga nisu svijesni jer su svojom ohološću nepromišljenošću, racionalizmom i nedostatkom ljubavi dozvolili nečastivom da ih prevari i zavede na krivi put i krive sudove.

 

Zašto je to tako?

Na žalost odgovor je vrlo jednostavan povijest se ponavlja i sve ono što se dešavalo prije dvije tisuće godina dešava se i danas. Svojima dođe i oni Ga ne primiše govori nam Sv. Pismo. Kako nekad tako i sada kad smo tik pred Drugim Dolaskom Gospodinovim, kršćani, osim malog stada Kristovog koje Mu je unatoč svemu i bez obzira na sve ostalo i ostaće vjerno, ne prihvaćaju Gospodina niti poruke koje šalje po posljednjam proroku da se pripreme za Njegov drugi dolazak. Crkvu Tijelo Kristovo opet će osuditi, trnovom krunom okruniti i razapeti. Što je najbolnije to neće učiniti pogani i nevjernici već prije svega njegove posvećene sluge koje su mu okrenule leđa i prihvatile nečastivog za svoga boga. U trenutku tog najvećeg svetogrđa kada će se SV. Misa i Sakramenti promjeniti do neprepoznatljivosti i kad će se uvestri poganski sadržaji i tu Gospodina više neće biti, najveći broj kršćana prihvatiti će promjene i time saučestvovati u ponovnom razapinjanju Gospodinovom. Opet će Gospodin ostati sam, napušten i ostavljen. Razbježat će se oni kojima su puna usta Gospodine, Gospodine. Tko će se naći pod križem i javno posvjedočiti vjeru u Krista i javno ustati protiv svetogrđa?  Jako mali broj istinskih vjernika, malo stado Kristovo koje ljubi Boga svoga i spremno je ako treba za Gospodina položiti život. U tom trenutku oni će biti Crkva Kristova, Tijelo Kristovo, jedno u patnji i bolu ali jedno i u ljubavi. U trenutcima potpune tame koja će se nadviti nad cijeli svijet oni će biti mali plamičak Svjetla Gospodnjeg u svijetu jedva primjetan ali moćan u Ljubavi jer će Gospodin u Sili Duha Svetoga voditi svoje vjerne i po njima izlijevati more Božanskog milosrđa na cijeli svijet.

Već sada vjerni Kristov ostatak Crkve koji je poslušao poziv sa Neba da se mole križarske molitve kako bi se što više duša spasilo, stavio se u službu Gospodinu i mnogo toga što se trebalo desiti odgođeno je i ublaženo molitvama Kristovih križara. Da nije bilo molitvi vrlo je vjerojatno da bi ratni sukob planetarnih razmjera već bjesnio širom svijeta i plan bilderberških zvijeri da porobe i stave pod kontrolu cijeli svijet bio puno učinkovitiji. Molitve tupe oštricu zla, slabe moć zvijeri i njegovih sljedbenika, smanjuju razornu moć kataklizmi koje su pred nama i zahvaljujući molitvama i Božanskom milosrđu skratiti će se vrijeme progona koji je pred nama ali na žalost 99% stanovnika naše planete spava dubokim duhovnim snom.

 

U sljedećoj poruci Isus nam govori o tome da će se mnogi događaji koji su pred nama desiti istovremeno.

 

Četvrtak, 1. studenoga 2012., 18:11h

„Moja draga voljena kćeri, morate sada ustati i skupiti se u ljubavi kako bi se pripremili za teška vremena, koja dolaze.

Vi, Moja jaka vojska, blagoslovljeni ste i zaštićeni Pečatom Moga Oca, Pečatom Živoga Boga.

Za sve što će biti bacano na vas, sa svake strane, zapamtite da sam  s vama.

Mnogi događaji, uključujući ekološke nemire, ratove, raskol u Mojoj Crkvi na zemlji, diktature u svim narodima – povezano u svojoj jezgri u jedno – dogodit će se istovremeno.

Toliko mnogo poremećaja uzrokovat će mnogo suza i škrgutanja zubima, ali jedna će stvar ostati netaknuta. To će biti Božja Moć i Njegova Ljubav za svu Njegovu djecu.

Ova bitka odvijat će se pred svijetom, a vi Moja vojsko, ne smijete drhtati u strahu. Sve je dobro u Mom Kraljevstvu i vaše je mjesto tamo osigurano. O drugima se sada morate brinuti.“

 

Otac Nebeski dao je poruku Mariji od Božanskog milosrđa:

607. BOG OTAC: HIJERARHIJA SVIH ANĐELA NA NEBU OKUPLJA SE NA ČETIRI STRANE SVIJETA U OVOM TRENUTKU

Utorak, 6. studenoga 2012., 22:10h

„Moja najdraža kćeri, hijerarhija svih Anđela na Nebu okuplja se na četiri strane svijeta u ovom trenutku. Oni se sada pripremaju za navalu kazni koje će biti puštene na čovječanstvo.

Sve ove stvari morat će proći – oluje, ratovi, glad i diktature – zadesit će zemlju dok bitka počinje, kako je naviješteno. Zemlja će se tresti u četiri kuta svijeta i mnogi će biti zaprepašteni, jer nikada prije nisu vidjeli takav metež.

Vi, Moja djeco, na Kraju ste vremena i razdoblje koje dolazi bit će teško. Oni od vas koji su Mi odani i koji Mi potpuno vjeruju izdržat će ova previranja. Mnoge će promjene buknuti u svijetu, i budite zahvalni vi koji znate Istinu. Shvatit ćete, premda će značiti Kraj vremena kojeg ste do sada poznavali, da će to također biti vrijeme, kako je prorečeno, naviještenja novog početka. Novog početka. Novi Raj na zemlji.

To će značiti slobodu, djeco. Brzo ćete biti odvedeni u Moje Ruke kako bi čekali novo prebivalište koje sam pažljivo stvorio za sve vas. Mnogi će se teško nositi s vremenima, ali samo oni koji prihvate Istinu ustrajat će i uspjeti, jer bit će zaštićeni.

Moj se Pečat mora dijeliti. Moju Ljubav mora spoznati svako Moje dijete, svake religije, vjeroispovijesti, a posebno oni koji Me ne znaju, kao i oni koji odbijaju Moje postojanje.

Pripremam Svoju vojsku na Nebu, kao što pripremam Svoju vojsku na zemlji. Zajedno ćemo se boriti sa zloćom, koja će biti uskoro uvedena u svaki narod nad njihove bespomoćne ljude.

Ako ustanete i odbijete prihvatiti žig Zvijeri, zaštitit ću vas. Centri koje su organizirali Moji proroci godinama narast će, svaki od njih poput oaze u pustinji. Ondje ćete  moći založiti vjernost Meni, vašem Ocu. Ondje se možete skupiti da molite za duše onih koji će biti izgubljeni pod moći Antikrista.

Molite, molite, molite. Vaše je vrijeme određeno, i Drugi Dolazak Mog Sina uskoro će se dogoditi. Samo Ja, vaš voljeni Otac, znam datum. Čak ni Moj dragi Sin, Isus Krist, nije ga svjestan. Ali znajte ovo. Dok se pripremate pomoću ove i drugih misija, bit će objavljen iznenada, kada će za mnoge biti prekasno da se vrate. Umjesto toga, pobjeći će.

Budite jaki, Moja djeco. Moj je plan da uništim Zvijer i spasim svakoga od Moje djece. Vaše molitve mogu Mi pomoći da spasim svaku dragocjenu dušu.“

Bog Svevišnji

 

U poruci koju je Isus dao Mariji od Božanskog milosrđa Gospodin naglašava važnost molitve:

606. ZEMLJA ĆE JECATI U BOLI, DOK ANTIKRIST SPREMA SVOJ ULAZAK

Utorak, 5. studenoga 2012., 18:50h

„Moja draga voljena kćeri, svijet se sada mora pripremiti za velike promjene, koje sam dopustio kako bih pripremio čovječanstvo za Drugi Dolazak.

Moji voljeni sljedbenici učinili su mnogo da spase milijune duša; pomoću molitvi koje sam im dao.

Moji voljeni sljedbenici, vaša odanost Meni, vašem Isusu, znači da ste Mi predali duše, koje su sada sigurne, a koje bi inače bile bačene u pakao.

Tako su moćne vaše molitve da će vremenom, dok milijuni i milijuni prihvaćaju Moje poruke Ljubavi i Nade, milijarde duša biti spašeno.

Moji učenici, Moj rad preko vas svakodnevno spašava tisuće i tisuće ljudi. Stoga nikada ne smijete dozvoliti sumnje, koje će vas prirodno napadati, s vremena na vrijeme, i koje bi vas mogle spriječiti da molite. Sada morate slušati.

Mnogo toga će se sada dogoditi. Oluje će se povećati širom svijeta i zemlja će jecati u boli dok Antikrist sprema svoj ulazak. Neće dugo proći prije nego se predstavi.

Moja kćeri, budi usredotočena na širenje Moje Riječi, iako ćeš naići na mnoge prepreke. Neka ništa ne odgodi davanje Mojih poruka svima.

Razliku neće napraviti broj ljudi koji prime Knjigu Istine ili Moje poruke, već broj ljudi koji mole Moje Križarske Molitve.

Molitve će oslabiti moć Antikrista. Kazne koje će Moj Otac poslati na zemlju ubit će one vođe i grupe koji se usude nanijeti bol Njegovoj djeci.

Božja Moć prekrit će one koji Ga vole.

Božja Moć će zaštititi one koji se obrate.

Bog, Moj Vječni Otac, nastavit će izlijevati Svoje Milosti dok Njegova Moć ne prekrije i zaštiti svu Njegovu djecu na zemlji.

Idi u miru, nadi i ljubavi. Vjeruj u Mene, i sve će biti dobro.“

Tvoj Isus

 

Mnoga burna i strašna događanja su pred nama. Mnogo toga je odgođeno i ublaženo zbog molitvi ali mnogi događaji koji su prorokovani će se uskoro desiti.

Lažni prorok koji je zasjeo na Petrovu Stolicu sazvao je Konzistorij 21. i 22.2.2014. gdje će proglasiti  nove kardinale. Dva dana prije sazvao je kardinalski zbor iza zatvorenih vrata gdje će se navodno raspravljati o reformi rimske Kurije. Radi se o dobro isplaniranom scenariju i reforma Kurije je samo povod da se pred kardinale iznese prijedlog o svetogrdnim sadržajima novog nauka, koji će se pod izlikom vremena u kojem živimo i približavanja Crkve što većem broju ljudi biti nametnut kao gotova stvar i tu će se tražiti od kardinala da bez prigovora prihvate ponuđene prijedloge. Vrlo je vjerojatno da će doći do raskola na jednoj strani lažni prorok i njegovi sljedbenici, kojih nije mali broj i na drugoj strani oni koji su Kristovi i koji neće prihvatiti svetogrđe i promjenu Mise koja će se izobličiti do neprepoznatljivosti i gdje Gospodina više neće biti. To su zbivanja koja nas čekaju vezana za Crkvu.

Na svjetskoj sceni bilderberžani sinhroniziranom akcijom otvaraju put za dolazak antikrista. Da ih nije Ruka Očeva zaustavila čemu je doprinjela i molitva Isusovih križara, vjerojatno bi rat već uvelike bijesnio diljem svijeta. Jedan od stravičnih zločina kojeg spremaju sluge sotonine je smrtonosno cijepljenje djece. Evo što nam je Gospodin poručio kakvu će Božju reakciju izazvati taj grozni naum:

Subota, 10. studenoga 2012., 23:45h

„Uvođenje sveopćeg cijepljenja, ciljajući na novorođenčad i malu djecu, bit će jedan od najopakijih oblika ubijanja naroda ikada doživljenih od smrti Židova pod Hitlerom.

Ovaj zli plan bit će moguć, jer su mnoge vaše vlade prisilile svoje ljude da prihvate promjene u zakonima koje daju vladama moć da primijene zakone protiv nevine djece.

Zapamtite da je jedina stvar koja je zaustavila Mog Oca da okonča svijet, ljubav onih odanih slugu među vama.

Zbog Svoje Ljubavi prema svakom djetetu i svakom Njegovom Stvorenju, Moj Otac je zaustavio Svoju Ruku. Sada je došlo vrijeme da On končano razriješi vremena, tako da svijet koji je stvorio iz Ljubavi i u skladu sa Svojom Božjom Voljom, može biti u miru.

On će sada uništiti one koji provode ovu zloću nad Njegovom djecom. Neće više stajati zbog ovog zla i sada će se Njegova Ruka spustiti u kazni.

Njegov Gnjev sada će se pokazati svijetu, koji će biti zaprepašten razmjerom kazne koja će pogoditi zemlju.

Znajte ovo oni među vama koji nanosite užasnu patnju vašim sunarodnjacima i sugrađanima.

Konačno ćete biti oboreni kaznom bolesti, i onda ćete vi, i oni koji odaju počast skupini jednog svijeta, biti izbrisani prije početka bitke Armagedona.

Moj vas Otac neće trpjeti, i neće dozvoliti da više širite zarazu među Njegovom djecom. Jao vama i onima među vama koji ga u ovom trenutku činite gnjevnim.

Vrijeme je za Mog Oca sada, da vam dokaže čija Moć će biti neprekinuta zauvijek. Konačno će vam biti pokazane vaše manjkave teorije o stvaranju, onakve kakve stvarno jesu. Istina, kao što vam je obećano u Knjizi Istine, naviještena proroku Danijelu, bit će konačno predstavljena.“

Kao što nam je Gospodin u poruci poručio:

„ Mnogi događaji, uključujući ekološke nemire, ratove, raskol u Mojoj Crkvi na zemlji, diktature u svim narodima – povezano u svojoj jezgri u jedno – dogodit će se istovremeno“

Nezahvalno je govoriti o terminima kad će se što dogoditi jer same molitve mnoge događaje odgode i ublaže ali sa sigurnošču se može reći da smo sigurno jako jako blizu svim ovim događanjima i ono što je sada najvažnije je molitva križarskih molitvi i krunice Božanskog milosrđa jer Gospodinu je stalo da se svi spasimo i da ni jedna duša ne propadne. Neka nas kroz ovu pripremu za nadolazeće nevolje prati zagovor Kraljice mira i Majke spasenja i neka nas Gospodin sve obasja Svijetlom svog Božanskog milosrđa da ustrajemo i ostanemo Mu vjerni unatoč svim nevoljama i progonima koji su pred nama. Hvaljen Isus i Marija.