2

 

“Kad Jaganjac otvori drugi pečat, začujem drugo biće gdje govori: „Dođi !“ I iziđe drugi konj, riđan. I njegovu je konjaniku dano dignuti mir sa zemlje da se ljudi među sobom pokolju. I dan mu je mač velik.”

Otkrivenje ( 6 – 4 )

 

„ A čut ćete za ratove i za glasove o ratovima. Pazite, ne uznemirujte se. Doista treba da se to dogodi, ali to još nije svršetak. Narod će ustati protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva; bit će gladi i potresa po raznim mijestima. Ali sve je to samo početak trudova.“

Matej  ( 24 : 6 – 8 )

 

Progovoriti o sukobu planetarnih razmjera koji je izvjestan u jako bliskoj budućnosti nosi sa sobom duboku bol i suosjećanje sa mnogima koji će se naći u vrtlogu ratne nemani koja će kovitlati rušiti i nositi sve što joj se nađe na putu ostavljajući za sobom pustoš, bol, očaj, rane u srcima, razorene obitelji i domove. Medijski prostor zatrpan je informacijama o ekonomskoj i svim drugim formama i oblicima krize, uz obrazloženje kako je to uzrok lošeg stanja društva u kojem se nalazimo danas. Kako su mediji većinom ako ne i svi u rukama onih koji ne služe Bogu nego zlu pravu istinu nikada nećemo moći dobiti putem medija koji su samo produžena ruka onih koji vladaju svijetom iz sijene i koji su ispleli svoju mrežu po cijelom svijetu na svim razinama i infiltrirali se u sve pore društvene stvarnosti sa željom da porobe svijet i uspostave apsolutnu kontrolu nad cijelokupnim čovječanstvom. Sve što se događa danas u svijetu pa tako i svi oblici kriza pomno su isplanirani od onih koji vladaju svijetom iz sijene a  politička elita svijeta ne radi ništa drugo nego manipulira bestidno i prljavo i ispunjava ono što im se nameće kao nužno radi navodnih viših interesa i prosperiteta u budućnosti.

 

Lažni prorok zasjeo je na Petrovu stolicu i sa svojim suradnicima radi na uništenju katoličke crkve. Posljednja njegova izjava kako će Nebo baštiniti i vijernici i nevjernici samo neka čine dobro vjerovali ili ne vjerovali samo je uvod u poganštinu koja će se uvesti u novi nauk jedne svijetske religije gdje se neće govoriti o grijehu gdje će sve biti dopušteno, misa će se izobličiti, zlatni križevi i tabarnakuli ukloniti pod izliom siromaštva. Govoriti će se kako pakao ne postoji i da je to izmišljotina i da to Bog nikada ne bi dopustio. U crkvama će se postaviti simboli zvijeri i svi će biti primorani da se drže novog nauka gdje se neće klanjati Bogu nego zvijeri. Uslijedit će raskol u katoličkoj crkvi na one koji prihvaćaju novine odričući se time Krista i one koji žele ostati vijerni Bogu i služiti mu u ljubavi. Svi oni koji ustraju u vijernosti Kristu biti će prvo ismijani i proglašeni nazadnima a potom izopćeni i progonjeni. Dolazi vrijeme progona i katakombi za istinske vijernike i štovatelje Krista i to je toliko blizu da će mnogi biti zatečeni i preneraženi brzinom kojom će se to odvijati.

 

Druga fronta protagonista novog svijetskog poretka u punom je zamahu, u tijeku su završne pripreme od onih koji su kreatori ovog monstruoznog projekta.

Ovogodišnji sastanak svijetskih moćnika i pobornika novog svijetskog poretka – Bilderberg skupine održat će se od  6 – 9. lipnja 2013. u luksuznom hotelu Grove u okolici Watforda u Velikoj Britaniji. U poruci od 6. 10. 2011 Gospodin nam po Mariji od Božanskog milosrđa poručuje:

 

13. ANTIKRIST JE OSMISLIO SLOM VAŠEG BANKOVNOG SUSTAVA

Četvrtak, 6. listopada 2011., 22:45h

Moja predraga kćeri, moli snažno, jer je Antikrist spreman izvući se iz svoje skrivene rupe i iskočiti na svijet kako bi proždro Moju djecu.

Njegov lukavi plan će biti skriven iza zgodne, šarmantne i jasno izražene vanjštine, ali kada Moja djeca pogledaju u njegove oči, vidjet će tamu, jer on nema dušu. On nije stvoren Rukom Boga Oca.

Molite svi sada, Moja djeco, da ga se zaustavi od uništenja svih onih koje nadzire unutarNovog Svjetskog Poretka.

Molitva može ublažiti mnoge od njegovih bolesnih planova koje namjerava protiv čovječanstva. Nažalost, on će mnoge prevariti. Ja nikada prije nisam Svoju djecu pozivao na toliko puno molitve, jer će bez vaših molitvi programi koje on smišlja biti ispunjeni, kako je naviješteno u Knjizi Otkrivenja.

U ovom momentu Antikrist iz sijene drži sve konce u svojim rukama i sigurno će voditi glavnu riječ na ovogodišnjem zasjedanju Bilderberg grupe u Velikoj Britaniji. Osmislio je slom bankovnog sustava. Pitanje je dana kada će se obznaniti potpuni krah monetarnog sustava Euro zone. Grčka će bankrotirati i to će biti trenutak kada će se domino efektom to proširiti na ostale zemlje Europe i drugih kontinenata.

 

O tome da je treći svjetski rat na pomolu poručio nam je Gospodin u poruci po Marji od Božanskog milosrđa.

 

31. Drugi Pečat- Treći svjetski rat 

Srijeda, 16 svibanj 2012 u 03:10

Moja predraga kćeri ,moram te obavijestiti da je treći svjetski rat na putu da se razbukta u svijetu.

Moje suze teku ovog jutra ,kao što možes vidjeti .

Drugi Pečat je na putu da se otkrije, kako je prorečeno u Knjizi Otkrivenja Ivana Evanđeliste.

On će početi u Europi.

Vaš bankovni sustav će biti uzrok i Njemačka će opet biti uključena u ovu tragediju, kao i u posljednja dva navrata.

Kada on započne ,spas gospodarstva će biti skoro završen i katastrofa će pogoditi Grčku s znatnim posljedicama za Francusku.

Bliski Istok će također biti uključen, s Iranom i Izraelom. a Sirija ce odigrati značajnu ulogu u propasti Egipta.

Moja kćeri, Ja te budim,da ti kažem, ne da se uplašis, nego da ti žurno potakneš na mnoge molitve za Europu u ovom trenutku.

Zbog rata i nedostatak novca, mnoge žetve će propasti i to će dovesti do otvaranja Trećeg Pečata, što znači -glad.

Zbog toga ,Ja sada pozivam svu djecu Božju da pokušaju, da uskladište veću količinu sušene i nepokvarljive hrane ,da mogu prehraniti svoje obitelji. Vrlo važno je da njegujete vlastite usjeve, ako je to moguće.

Zapamtite, ipak, da molitva može ublažiti mnoge patnje.

Učinak ovog rata će biti ,da će Moja Katolička crkva na zemlji biti usisana u jednu svjetsku crkvu, u ime ujedinjenja.

To ujedinjenje ili lažni mir, će postati stvarnost, nakon što Antikrist nastupi ,da ostvari lažni mir i takozvani kraj-što se rata tiče.

Ovo mirovni Sporazum će uključiti ​​zapadni svijet sve do Kine ,a Rusija će biti uključena u svjetska pitanja.

Oni će predstavljati prijetnju za ‘Zvijer s deset rogova ‘, Europu, i oni će je pobijediti da uvedu komunizam.

‘Crveni zmaj’, Kina, već drži svijet ispod svojih nogu, zbog njihove kontrole svjetskih financija.

Crveni zmaj i “medvjed”, koji je Rusija , ne ljube Boga.

Oni su predvodjeni antikristom, koji potiče sa istoka, i koji se krije iza zatvorenih vrata.

Kada se ta proročanstva ostvare ,cijeli svijet će vjerovati ovim porukama. Tada neće biti nikakvih dvojbi .

Molim vas , izgovarajte ovu Križarsku Molitvu, jer će to pomoći ublažiti utjecaj ovih događaja.

Križarska Molitva (54) “Molitva Ocu za ublažavanje utjecaja 3. svjetskog rata “

O Nebeski Oče, u Ime Tvog ljubljenog Sina Isusa Krista

koji je gorko patio zbog grijeha čovječanstva ,molimo Te, da nam pomogneš u ovim teškim vremenima s kojima se suočavamo.

Pomozi nam ,preživjeti progon koji se planira od pohlepnih vladara i od onih koji žele uništiti Tvoju Crkvu i Tvoju djecu.

Mi Te preklinjemo,Dragi Oce ,da nam pomogneš hraniti naše obitelji i spasiti živote onih koji će, protiv njihove volje, biti prisiljeni u rat.

Mi Te volimo, ljubljeni Oče .

Mi Te molimo , da nam pomogneš u trenutku naše nevolje

Spasi nas od kandza anti-Krista

Pomozi nam, da preživimo njegov pečat, obilježje zvijeri, kada odbijemo, da ga prihvatimo.

Pomozi onima ,koji Te ljube, da ostanu u svako doba, vjerni Tvojoj Svetoj Riječi, tako da nam

Ti možes dodijeliti potrebne milosti,da preživimo u tijelu i duši.”

Moja kćeri, shvaćam da ove poruke dolaze kao šok, ali zapamti, da će molitva i Pečat Boga živoga- Križarska molitva broj (33), zaštititi Moje pristaše.

Moj Ostatak- Crkve , vi ,Moja djeco ,ćete preživjeti, iako to neće biti lako.

Vi ćete biti zlostavljani zbog vašeg kršćanstva, ali vi Me nećete nikada osuditi ili odbiti Me.

Za to će vam biti dati darovi. Moj dar Pečat Boga živoga će vas učiniti nevidljivim ,za vaše neprijatelje.

Molite je svaki dan od sada. Držite je u vašim kućama,(na vidljivom mjestu)pred vašim očima, te je blagoslovite od svećenika.

Započnite vaše pripreme uskoro,jer dan negativnih utjecaja u Europi nije tako daleko.

Vaš Isus

Mnogi u ovoj proročanskoj poruci neće prepoznati milost koja nam je darovana od Boga kako bi se adekvatno pripremili i što spremniji dočekali sva ta zbivanja koja su pred nama. Gospodin nam jasno poručuje da poslije otvaranja drugog pečata slijedi treći svjetski rat a potom otvaranje trećeg pečata kad će svijetom zavladati velika glad. Nažalost preko devedeset procenata stanovnika naše planete dočekati će nespremni rat i veliku glad.

 

„ Kad Jaganjac otvori treći pečat , začujem treće biće gdje govori :  „Dođi!“  Pogledam a ono konj vranac i njegovu konjaniku u ruci tezulja. Tada začujem kao neki glas ispred četiriju bića gdje govori: Mjera pšenice za denar! Tri mjere ječma za denar! A ulju i vinu ne udi!“

Otkrivenje ( 6 : 5 – 6 )

 

Najteže će biti onima koji će se naći u ratnom vihoru ali bol, patnja neizvijesnost i nesigurnost na pragu je svih stanovnika naše planete jer svijet se nalazi pred potpunim rasulom i anarhijom.

Zle masonske skupine razradile su na čelu sa antikristom detaljan plan o novom svjetskom poretku sa potpunom kontrolom stanovništva u ropstvu gdje bi se svi morali klanjati sotoni a ne Bogu. Infiltrirali su se u sve društvene strukture i vode glavnu riječ u politici, bankarskom sektoru, svjetskoj ekonomiji a na čelu sa lažnim prorokom u Vatikanu rade na rušenju katoličke crkve.

Koji su njihovi sljedeći koraci?

Nekoliko je primarnih ciljeva koje žele provesti u djelo. Kako nam je Gospodin rekao u poruci bankarsku krizu osmislio je sam antikrist. Monetarni sustav je u rukama njegove zle skupine. Preko noći objavit će vijest da je Euro zona u velikim financijskim teškoćama čime će se prvo Grčka naći u bezizlaznoj situaciji i proglasit će bankrot. Domino efektom mnoge nacionalne ekonomije naći će se na rubu bankrota. Njemačka kao vodeća ekonomska sila u Europi pokušat će djeleći lekcije, što i sad čini, nametnuti svoj model rješavanja krize ali će izazvati opću rezignaciju i neslaganje u mnogim zemljama Europe. Tražit će se krivac za novonastalu situaciju dok će se oni koji će dovesti do svega ovoga ceriti i trijumfirati na „dobro obavljenom poslu“.

 

Druga fronta koju je ova zla skupina otvorila je Bliski istok gdje je sa arapskim proljećem počela završna faza uvlačenja svijeta u sukob najširih razmijera. Pod izlikom podrške demokratskim skupinama na Bliskom istoku otvorili su ratne sukobe u većini arapskih zemalja. Svima sa zdravim razumom je jasno da se tu ne radi ni o kakvoj borbi za demokraciju niti su oni koji su došli na vlast svrgnuvši bivše vlastodršce borci za slobodu i pravdu već su te države utonule u još goru diktaturu sa krhkim mirom koji u svakom trenutku može eksplodirati u sukobu među bezbrojnim antagonističkim skupinama.

 

Trenuta situacija u Siriji mogla bi eskalirati ali samo kao upaljač za sukob koji bi bio najopasniji za svijetski mir a to je rat između Irana i Izraela. Europska unija je odobrila prodaju naoružanja sirijskoj oporbi uz blagoglagoljivo obrazloženje da će se strogo kontrolirati gdje će te pošiljke odlaziti. Kojeg li prljavog licemjerstva. Oni koji su donosili ovu odluku vrlo dobro su znali što čine i kakve su posljedice takve jedne odluke. Rusija se otvoreno usprotivila toj odluci uz prijetnju da će ukoliko se to desi poslati dodatno naoružanje sirijskom režimu jer ih na to veže međusobni ugovor. Najnovije vijesti govore o tome da je predsjednik Sirije izjavio da je prva pošiljka raketa pristigla iz Rusije i da se radi o naoružanja koje će služiti za odbranbene svrhe tako da nema bojazni da će se upotrijebiti za napad na bilo koju susjednu zemlju. Izrael je izdao priopćenje u kojem naglašava kako pošiljka naoružanja još nije krenula i da se nada i da neće a ako se to desi da znaju što im je činiti. Ako je prva pošiljka naoružanja stigla u Siriju možemo samo zamisliti kakav će odgovor usljediti od Izraela.  Sirijski režim i libanonski Hezbolah su saveznici u sukobu u Siriji i Izrael je u dva dosadašnja zrakoplovna napada na sirijski teritorijalni prostor pokazao da neće dozvoliti naoružavanje Hezbolaha preko Sirije. Odluka EU – zvijeri sa deset rogova da naoruža sirijsku oporbu otvara mogućnost za sukob koji bi mogao prerasti u katastrofu planetanih razmijera. Oni koji su donosili ovakvu odluku vrlo dobro su znali što čine i kakve konzekvence slijede iz jedne takve odluke i njihova je odgovornost utoliko veća jer su to činili svijesno, bestidno i prljavo sračunato i s otvorenom namjerom da izazovu rat planetarnih razmjera. Ukoliko bi došlo do većih sukoba između Izraela na jednoj i Sirije i Hezbolaha na drugoj strani vrlo je vjerojatno da će se Iran uključiti u sukob u početku sa vjerojatnim zatvaranjem Hormuškog tjesnaca a potom i vojno što bi Izraelci prihvatili spremno i onako čekaju pogodan trenutak da napadnu iranska nuklearna postrojenja. Ne treba posebno naglašavati kakve bi posljedice po svjetsku ekonomiju i gospodarstvo nastale ukoliko bi se jadan ovakav scenarij desio.

 

Bilderberg skupina čiji su članovi prije nekoliko godina njekali da uopće postoji sada već obznanjuje i datume i mijesto svojih godišnjih susreta koji su još uvijek zatvoreni za javnost.

Ovogodišnji skup će biti presudan za ostvarivanje uvjeta za početak trećeg svjetskog rata kad će svijet potonuti u opće rasulo a to ima za cilj da se otvore vrata za dolazak antikrista na svijetsku scenu koji će doći kao lažni mirotvorac i prevatiti cijeli svijet osim onih koji iskreno ljube Krista i imaju dar razlučivanja duhova.

 

Članovi Rotary i Lions klubova sve intenzivnije istupaju u javnosti. Puna su im usta borbe za mir i prosperitet, humanitarnih djelatnosti, integracija svih vrsta i sl. Vukovi su to u jagnjećoj koži, podlaci koji služe ocu laži. Sinovi su tame i vrlo revnosni i angažiranu u služenju svome gospodaru. Nije im teško i dan i noć staviti se u službu sotoni. Prije nekoliko dana sa skupa u Osijeku naš predsjednik agnostik Ivo Josipović je predstavljen kao počasni član Rotary kluba Hrvatske a njegov kolega rotarijanac iz Europe izjavljuje da će mu biti najsretniji dan u životu prvoga srpnja kada će Hrvatska pristupiti Europskoj uniji. Sluga sotonim je sretan jer služi svome gospodaru.

A mi koji javno ispovijedamo svoju vjeru u Isusa Krista da li smo mi sretni i da li smo spremni služiti i odazvati se na poziv da Mu služimo? Gospa nas trideset i jednu godinu poziva da postimo i  molimo a u kolovozu 2011 nas poziva na post i molitvu jer sotona želi da uništi njezin plan. Koliko se nas odazvalo pozivu Majke i Kraljice mira i poslušalo Gospu?

Gospodin nas preko Marije od Božanskog milosrđa poziva da molimo križarske molitve za spas svih a malo stado Kristovo koje se odazvalo tom pozivu je napadnuto i popljuvano najviše od angažiranih vjernika. Proglašeni su rušiteljima Crkve, otpadnicima od vjere, članovima sekte i sl.

Dao nam dragi Bog dar razlikovanja duhova pa da spoznamo istinu i znakove vremena u kojem se nalazimo pa da se pripremimo za sve ono što je tako blizo kako bi što bezbolnije proživjeli i preživjeli sve nevolje koje su pred nama uz nadu da je poslije svega toga Novo Nebe i Nova Zemlja za sve one koji će svojim životom posvjedočiti da su Kristovi unatoč svemu i bez obzira na sve. I za kraj ne daj Bože da se ugledamo na lažnog proroka koji u lažnoj poniznosti ne želi ni da sijedi na Petrovoj stolici a u srcu ne nosi Krista pa niti pozdravlja sa Hvaljen Isus i Marija niti blagoslivlja u Ime Oca Sina i Duha Svetoga.

Neka svima koji istinski ljube Krista u srcu i na usnama bude Hvaljen Isus i Marija i blagoslov u Ime Oca i Sina i Duha Svetoga.